A hónap üzenete: 

„A könyvekben keressük Istent, az imádságban kell rátalálnunk.” 

(Pietrelcinai Szent Páter Pió)

 

  

 

  

  

  

 

  

 

  

 


 


 


 

 

 

 


Üdvözöljük, Isten hozta honlapunkon!

Kedves Látogatónk!

A Buzitai Egyházközség hívei nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm honlapunkon! A már rég óhajtott álom úgy látszik, valóra vált. Istennek legyen hála érte! 2011. január 1-én elkezdte működését Egyházközségünk elektronikus újságlapja, vagyis HONLAPJA, ahol igyekszünk feltüntetni az aktuális híreket rólunk, friss eseményeket, képeket, a vasárnapi hirdetéseket, imádságokat és még sok más hasznos dolgot, mely lelkünk épülését és személyes megszentelődésünket szolgálja.

Nyári vakáció előtt


Édes Jézus, a vakáció idején is a Tied akarok lenni.

Segíts, hogy ezt szabadságom egyetlen napján se felejtsem el.

Vigyázz családomra, rokonaimra, barátaimra, munkatársaimra és rám is, hogy semmi baj ne érjen.

Adj szép nyarat, sok napsütést, jó barátokat; hegyet, völgyet, tisztavizű forrásokat, erdőket, virágokat és szép csillagos estéket.

Add, hogy hálásan és örömmel fogadjam a nyár minden ajándékát, és hogy mindenben, ami szép, megtaláljalak Téged.

Segíts, hogy ne bántsak meg senkit és ne tegyek kárt semmiben, hogy tudjak jót tenni és vidáman, tiszta szívvel köszöntsek minden új napot.

Áldd meg mindazokat, akiktől távol leszek a következő napokban és akik az életemhez tartoznak. Add, hogy a nyár az ő számukra is új erő forrása legyen.

Áldd meg mindazokat is, akikkel találkozom, vigyázz mindnyájunkra, hogy a nyári szabadság végén lélekben gazdagodva hálát adhassunk majd Neked. Ámen.

Kérjük, minél többször látogasson el oldalunkra, kísérje figyelemmel Egyházközségünk lelki életét! És ha úgy gondolja, akkor véleményét és jó tanácsát is szívesen fogadjuk e-mailben (buzica@farnostweb.sk), hogy minél naprakészebb, frissebb, jobb lehessen igyekezetünk gyümölcse. De egyben arra is kérjük, imádságaiban emlékezzen meg rólunk, kérje a mindenható Istent, áldja meg közösségünket, vezessen mindnyájunkat az Örök Haza felé!

                                                                                  Ft. Dr. Száraz János, plébános - h. esperes

            Mária rádió

FM 100.6  -  Keresztény hang minden otthonban!

MÁRIA RÁDIÓ - Jézust adja neked!