A hónap üzenete: 

„Az teszi szebbé a sivatagot..., hogy valahol egy kutat rejt.“

(Antoine de Saint-Exupéry: Kis herceg) 

 

  

 

  

  

  

 

  

 

  

 


 


 


 

 

 

 


Üdvözöljük, Isten hozta honlapunkon!

Kedves Látogatónk!

A Buzitai Egyházközség hívei nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm honlapunkon! A már rég óhajtott álom úgy látszik, valóra vált. Istennek legyen hála érte! 2011. január 1-én elkezdte működését Egyházközségünk elektronikus újságlapja, vagyis HONLAPJA, ahol igyekszünk feltüntetni az aktuális híreket rólunk, friss eseményeket, képeket, a vasárnapi hirdetéseket, imádságokat és még sok más hasznos dolgot, mely lelkünk épülését és személyes megszentelődésünket szolgálja.

VAKÁCIÓ - NYARALÁS - SZÜNIDŐ


Nyár van. Ezért megérdemelt pihenésünket töltjük, ki itt, ki ott… Együtt a családdal, a barátokkal, az ismerősökkel napos tengerparthoz megyünk, vagy a meleg, nyári napokban együtt kirándulunk a hegyekben, sétálunk az erdőben, halastó mellet szórakozunk…, vagy van olyan is, aki – ahogy mondani szokás – összekötve a kellemest a hasznossal, valamelyik víz melletti, esetleg üdülőközponttal összekötött zarándokhelyen, vagy egy félreeső lelkigyakorlatos házban töltekezik testben és lélekben egyaránt. Igen. Pihenünk. Itt a nyár. A vakáció, a szabadságok megérdemelt ideje. Töltekezünk újabb „testi-lelki energiával” az előttünk álló őszi feladatok megerősödve történő teljesítéséhez.

Legyen ez a nyár lehetőség erre is. Pihenjünk, de ne felejtsünk töltekezni sem. Jézus Krisztusból. Az Ő tanításából. Az Ő életéből. Hiszen Ő ma is irányt akar adni nekünk, helyes célt életünknek. Rajtunk múlik csak, hogy Ő lesz-e életünk igazi, jó Pásztora. Mert ha valódi, belső békére és örök üdvösségre vágyódunk, akkor ezt Nála biztosan megtaláljuk.

Kérjük, minél többször látogasson el oldalunkra, kísérje figyelemmel Egyházközségünk lelki életét! És ha úgy gondolja, akkor véleményét és jó tanácsát is szívesen fogadjuk e-mailben (buzica@farnostweb.sk), hogy minél naprakészebb, frissebb, jobb lehessen igyekezetünk gyümölcse. De egyben arra is kérjük, imádságaiban emlékezzen meg rólunk, kérje a mindenható Istent, áldja meg közösségünket, vezessen mindnyájunkat az Örök Haza felé!

                                                                                  Ft. Dr. Száraz János, plébános - h. esperes

            Mária rádió

FM 100.6  -  Keresztény hang minden otthonban!

MÁRIA RÁDIÓ - Jézust adja neked!